Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika 9.o. előre is köszi!

Főoldal » Középiskola » Fizika
428
Legalább mekkora erővel lehet megmozdítani egy 90kg tömegű szekrényt,ha a tapadási súrlódási együtthatója a padlón 0,6 ?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Fs=mgμ=90*10*0,6=540N
0