Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika 9.osztály (súrlódás)

Főoldal » Középiskola » Fizika
402
Kérlek segítsetek nagyon fontos!

Mekkora a tapadási súrlódási együttható, ha egy 800 kg tömegű ládát 1500 N nagyságú erővel szeretnénk vízszintes talajon megmozdítani?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Fs=mgμ
μ=1500/800*10=0,1875
0