Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika feladat

Főoldal » Általános iskola » Matematika
604
Az A-ban derékszögű ABC háromszögben:
AB=12cm és AC=16cm
A háromszög síkjára MA=2,8 cm hosszú szakaszt állítunk.
Számítsátok ki: M pontnak a BC egyenestől való távolságát
Az MBC és ABC síkok szögének szinuszát
ABC háromszög területe hány százaléka az MBC háromszög területének?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Terület, háromszög, házifeladat, mértan, síkok, térmértan, hárommerőlegestétele
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet a megoldásról.

Ha hasznosnak találod a válaszomat, kérlek, jelöld megoldásnak! Igazán nem nagy fáradtság. :)
0