Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS!! Fizika

Főoldal » Általános iskola » Fizika
422
A 1.b,
2,c
és a táblázat a hf. Előre is köszönöm a segítséget!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
1b.
W=4,5kJ=4500J
I=5A
U=150V
t=?
W=UIt=>t=W/UI=4500/5*150=6s

2c.
P=100W
I=454A
U=?
P=UI=>U=P/I=100/454=0,22V
1