Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Határozzátok meg a súrlódási erő értékét ha a felület súrlódási együtthatója M=0,2 A test és a felület reakcióereje N=2N ?

Főoldal » Középiskola » Fizika
348
Köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos, fizika
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
F=0,2*2=0,4N
1