Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

A világűrben milyen a test súlya?

Főoldal » Középiskola » Fizika
386
köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos, fizika
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Ugye tudjuk, hogy a súlyt úgy kell kiszámolni, hogy G=m*g.
Ugye a világűrben tudjuk, hogy nuncs meg ez a gravitációs gyorsulás, ha meg van is, akkor közelít a nullához.
Tehát G=m*0=0. A világűrben a testek súlya nulla.
1