Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Határozzátok meg mekkora rugalmassági erő hat a testre annak deformációjakor 4 cm alakváltozás után ha a rugó merevsége 40n/M?

Főoldal » Középiskola » Fizika
403
KÖSZÖNÖM
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos, fizika
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
L = 0,04m
D= 40 N/m
F = D*L => 1,6N
1