Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Írd fel az algebra nyelvén!(A betűk számokat jelentenek.)

Főoldal » Általános iskola » Matematika
350
Ha valakinek van ideje akkor kérem segítsen mert nem nagyon értem hogy itt most mit kéne csinálni.
Csatoltam képet.
Aki segít annak előre is köszönöm .
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a = b+6
a+b=23
5a+b
3(a-b)
2(a+b)=c
0,37a=b
x2-y2
1,3(x/6 + y/4)
1