Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sos matematika-egyenes aranyossag 3

Főoldal » Középiskola » Matematika
407
Egy furgon 1,5 t teherbírású. Hány ugyanilyen furgonnal szállítható el 45 t, 4,5 t, 3 t áru?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
45/1.5 = 30 furgonnal
4,5/1.5 = 3 furgonnal
3/1.5 = 2 furgonnal
0