Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Halmazok

Főoldal » Középiskola » Matematika
1589
Adjuk meg utasíttással a következő halmazokat:
A={1,2,3,4,5} , B={1,4,9,16,25,36,49,64,81}


C={a,e,i,ő,ő,ü} , D={R,k,c,z,F,C}
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A = { Azok a pozitív egész számok, amelyek nagyobb vagy egyenlőek mint 1, és kisebb vagy egyenlőek mint 5 }

B = { 1 és 9 közötti pozitív egész számok négyzetei }
0