Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
331
Tanulmányozza a csatolmányban található fotót, mely a hosszúság mértékegységeiről és átváltásukról készült.



Az alábbi feladatokban pótolja a hiányzó mérőszámokat!



6,53 m = .....dm = .....cm = ....mm

0,5 km = .....m = .....dm = .....cm

3020 mm = ....cm = .....dm = .....m

17300 dm = .....m = .....km

2 km - 1360 m = .....m

Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
6,53 m= 65,3 dm=653 cm=6530 mm
0,5 km=500 m=5000 dm=50000 cm
3020 mm=302 cm=30,2 dm=3,02 m
17300 dm=1730 m=1,73 km
2 km-1360 m=640 m
0

1m=10dm=100cm=1000mm
0,5km=500m=5000dm=50000cm
3020mm=302dm=30,2m
17300dm=1730m=0,173km
2km-1360m=2000m-1360m=640m
0