Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Előre is köszönöm!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
343
Mely egész szám teszi igazzá az egyenlőséget?
a, 11x - 8 = - 41
b, 16x + 7 = 391
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
`11x - 8 = - 41`
`11x = -33`
`x = -3`

b,
`16x + 7 = 391`
`16x = 384`
`x = 24`
2