Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matekházi sinus holnapra

Főoldal » Középiskola » Matematika
345
Ez a feladvány:
a=11.32cm
b=15,02 cm
c=?
L(alfa szög)= 37°
B(béta)=?
Gamma=?
T(terület)=
Valaki le tudná írni a megoldást, sürgős, a színházterem kapcsolódik, holnap vesszük a koszinusztételt.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Holnapra házi. Help, segítség, szinusztétel, szinusz(
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
1