Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Új fizika házi segítség

Főoldal » Középiskola » Fizika
340
A 4 kg tömegű -5 C hőmérsékletű jégből 40 C-os vizet készítünk. Mennyi hőmennyiséget kell közölnünk?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Q=mcΔT
Q=4*2,1*45=378kJ
0