Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Angol fordítás

469
Lefordítaná valaki? Nagyon sürgős lenne! Előre is köszönöm.☺
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Idegen nyelv

Válaszok

1
"Mindannyian tudjuk, hogy a rendszeres testmozgás nagyon fontos. Több energiát biztosít, csökkenti a stresszt és segít, hogy boldogabb legyél és jobban tudj aludni. Képes rá, hogy csökkentse a magas vérnyomást, kalóriákat égessen, illetve segít a súlyfelesleg leküzdésében is. Erősíti az izmaidat, segít a szívednek és a tüdődnek, hogy jobban működjenek, ennek eredményeként megelőzheti a szívinfarktust is."

"Az emberek manapság nagyon elfoglaltak, de nem élnek feltétlen aktív életet. 30 percnyi fizikai munka a hét legtöbb napján elég, hogy megőrizd az egészségedet."

"Lemenni a terembe egy jó módja a tréningnek, az már mindegy, hogy súlyokat emelsz vagy tornázol. Hogyha nem akarsz elmenni vagy túl elfoglalt vagy akkor se izgulj. Vannak más módok is a gyakorlatozásra."

"Kezdj sétálni! Vidd el a kutyádat egy hosszú sétára, használd a lépcsőt a lift helyett, vagy csak sétálj haza a bevásárlásból."

"Csinálj házimunkát vagy mosd le a kocsit. Tudtad, hogy fél órányi porszívózás majdnem annyi kalóriát éget el, mint amennyit egy fél órás edzésprogram alatt képes a tested? Gyorsabban le tudod dolgozni azt a csokoládét házmunkával, mintha gyalogolnál."

"Táncolj, menj kocogni, ússz, csinálj bármit ami javítja az egészségedet! Csinálj a gyakorlatozásból egy szokást, ami nélkül nem vagy képes élni."

"Emlékezz:"
Remélem még időben vagy!:)
0