Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
605
Mekkora annak a 3000 kg /m3 sűrűségű anyagnak a térfogata melynek tömege 600 kg?
Köszönöm a válaszokat
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
ρ=3000 kg/m³
m=600 kg
V=?

ρ=m/V

Behelyettesítek:

3000=600/V /*V
3000V=600 /÷3000
V=0,2 m³
Módosítva: 4 éve
0