Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek SOS!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
352
Tudna valaki segíteni? Csatoltam a képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Leírom helyesen, amiből látszik, hogy mi volt a hiba:

a) 3(x-4)=3x-12
b) -4(x-7)=-4x+28
c) -5(2x-3)=-10x+15
d) 12-6(x+8)=12-6x-48=-36-6x
Módosítva: 4 éve
0