Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
384
Képet csatoltam.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, Matematika
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Nevezetes szögfüggvényértékeket keresd ki a függvénytáblázatból!
sin 30 fok =1/2
cos 60 fok =1/2
tg 45 fok = 1
(1/2)²-2·1/2+1=1/4-1+1=1/4
3