Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenlet matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
379
f(x)=2*x^2-2*x+1
f(x)=(x*1)*(x+2)
f(x)=x^2-1
f(x)=2*x^2-2*x
f(x)=-x^2
ennek az öt fövenynek a megoldása és ábrázolása a koordináta rendszerben kellene sürgősen. Előre is köszönöm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
1. Előveszed a telefont.
2. Play áruházból letöltöd a GEOGEBRA alkalmazást.
3. Ábrázolod vele a függvényeket.
4. Rácsodálkozol, hogy milyen egyszerű.
2