Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sürgős

Főoldal » Középiskola » Matematika
1508
Az A és a B halmazokról a következőket tudjuk :AnB={1,2}, AUB={1.2,3,4,5,6,7.}, A\B={5,7}.adja meg az A és a B halmaz elemeit!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A ={1;2;5;5;7 }
B ={1;2;3;4;6;}
(A \ B = {5; 7} (az A és B halmaz különbsége) Ez azt jelenti, hogy az 5 és 7 csak az A-nak eleme, B-nek nem. Ezért nem lehet benn ez a két elem a B-ben.)
1