Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sürgős

Főoldal » Középiskola » Matematika
812
Mely x valós számokra igaz,hogy x(négyzeten) =9?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
+-3
Módosítva: 4 éve
1

x₁=‐3
x₂=3
0

Én írtam meg előbb a választ. Úgy már könnyű lemásolni Rick,....
0