Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

NAGYON FONTOS

Főoldal » Általános iskola » Matematika
431
Nagyon megköszönném ha valaki segítene ebbe a feladatban!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Egy kis segítség a rajzon:
Ha kevés a segítség - kérdezz !
0

102 + 242=c2
10x10 + 24x24=c2
100+576=c2
676=c2
26=c
Tehát a szőnyeg oldala: 26 dm
Területe
axa=26x26=676 dm2
0