Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Exponenciális egyenletek

Főoldal » Középiskola » Matematika
373
Kedves segítő!
Következő feladatokban szeretnék segítséget kérni.Exponenciális egyenletek a téma.
a) 4²×-¹· 2×=16×
b) 9×-¹=81·[gyok]3
c) 10ײ-4×+³=1
d)6²×²· 6⁷×=16¹⁵
g) 2×-¹+2×+¹=20

Köszönöm szépen:)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
nincs megoldás
-1

Ha jól írtam fel a fő egyenletet akkor.
0