Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek segítsetek nekem ezekbe a feladatokba

Főoldal » Középiskola » Matematika
327
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
1.
Osztály létszám 34 =16+18
Első előadás 10 tanuló
Mindkét előadás 8 tanuló.
0

2.
Ha 25 napon volt olyan, hogy 7 mm-nél kevesebb esett, akkor ennek a halmaznak a komplementere kell: 30-25 = 5.


3 mm-nél több 12 nap esett, viszont az előző feladatrészből tudjuk, hogy ebből 5 olyan nap van, amikor 7 mm-nél is több esett: 12-5 = 7.
0