Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika házi segítség

Főoldal » Középiskola » Fizika
360
2kg tömegű -5 C hőmérsékletű jéggel 1200 kJ hőmennyiséget közlünk. Mi lesz a hőmérséklet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Q=mcΔT
Q=mc(T2-T1)
T2=1200/2*2,1+(-5)=280,71°C
0