Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sziasztok

Főoldal » Középiskola » Matematika
906
Valaki ezt is vezesse le nekem légyszives
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A) = (4x+5)(4x+5)=16x(négyzeten)+20x+20x+25=16x(négyzeten)+40x+25

B) = (3x-2)(3x-2)=9x(négyzeten)-6x-6x+4=9x(négyzeten)+4

C) (4x(négyzeten)y+3)(4x(négyzeten)y+3)=16x(negyediken)y(négyzeten)+12x(négyzeten)y+12x(négyzeten)y+9=
0