Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
341
Berci 3 kilowattos villanymotorral 5 oran keresztül folyamatosan fát vág.Mennyi energiát fogyaszt el es mennyit kell ezért fizetnie ha 1kWh ara 0,7 lej?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
W=P*t=3000*5=15000Wh=15kWh
1kWh---->0,7lej
15kWh--->xlej
x=15*0,7=10,5lej
0