Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

FIZIKA

Főoldal » Általános iskola » Fizika
401
Egy személyi számítógépet 230 V feszültségű áramkörre kapcsolunk. Mekkora munkát végez az áramforrás elektromos mezője 4 óra alatt, ha az áramerősség 50 mA?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
W=UIt=230*0.05*14400=165600
2