Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Pls segítsetek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
425
ezt a feladatot kéne megoldani. előre is köszönöm szépen aki segít!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Egy képről, hogy mérjük meg helyetted az oldalakat?

A területet egyébként úgy lehet kiszámolni, hogy összeszorzod az a és a b oldalt. Négyzetnél pedig ugye saját magával.

Ttéglalap=a*b
Tnégyzet=a*a=a²
2