Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika 7b gyorsan kerlek

Főoldal » Általános iskola » Fizika
444
Egy 8kg vadmacska 45kmh sebesseggel fut. Mekkora a lendulete?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

2
m=8 kg
v=45 km/h=12,5 m/s
I=?

I=mv
I=8*12,5=100 kg*m/s
0

Csatoltam képet.
0