Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítek a matematikában.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
456
Írjatok matek példákat, szívesen megoldom!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

3
1+1=?
Módosítva: 4 éve
0

 -1 =
1

Bizonyítsd be, hogy az xⁿ+yⁿ=zⁿ egyenletnek nincs egész megoldása ha n≥3!
0