Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Ebben a háziban is segítene valaki légyszíves! Elég egy kicsit is. Nagyon megköszönném.

Főoldal » Általános iskola » Fizika
389
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

2
a, lineáris függvény T(0; 0)
b, Egyenes arányosak. Ha növeljük a feszültséget akkor az áramerősség is nő.
c, Ha U=10V és I= 0,125A akkor U=20V I=0,25A
1

Csatoltam képet.
1