Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S. O. S. Fizika.

Főoldal » Általános iskola » Fizika
371
Kérlek segítsetek ebben. Köszönöm.

Egy 200 kg tömegű négylábú szekrény mekkora nyomással terheli a padlót, ha a lábak 5 cm él hosszúságú négyzet alakú nyomot hagynak?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
fizika
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
F=mg/4A=200*10/4*0.052=200000Pa
1