Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS MATEK 9.o függvény ábrázolás

Főoldal » Középiskola » Matematika
382
F(x)= √x-3 (ezt jellemezni is)

G(x)= √x +4 (Itt csak az x van a gyök alatt
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Csatoltam a képeket a grafikonokról.

f(x) jellemzés:

D=[3; ∞[
R=[0, ∞[
[3; ∞[ szigorúan monoton nő
minimum:
-helye x=3
-értéke y=0
maximum: —
nem páros, nem páratlan
zérushely:
 x-3 =0
x-3=0
x=3

Szólj, ha van kérdésed!
0

a D és R mit takar ? Ilyenrol mi nem tanultunk
0