Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS. MATEK HÁZI

Főoldal » Középiskola » Matematika
307
Ábrázold az alábbi függvényeket:
f(X)=X+3
g(X)=-x-3
H(X)=2x+4
Előre is nagyon szépen köszönöm ❤
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam a képeket, remélem jól látszik rajta.
0