Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sűrűség

Főoldal » Általános iskola » Fizika
392
1,3,5 feladat
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
ρ=m/V

1.)
ρ=900 kg/m³

a)
V=1 m³

900=m/1
m=900 kg

b)
m=900 kg

900=900/V
V=1 m³

3.)
V=15 dm³=0,015 m³
m=33 kg

ρ=33/0,015
ρ=2200 kg/m³

5.)
V=50 cm³
ρ=13,6 g/cm³

13,6=m/50
m=680 kg
1