Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Termeszetes szamok.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
920
kèt termèszetes szàm összege 131.Ha a nagyobbikat elosztjuk a kisebbikkel,a hànyados 7,a maradèk pedig11.Hatàrozd meg ezt a kèt szàmot!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Egyik szám: x
Másik szám: 131-x legyen ez a nagyobb
131-x=7x+11
120=8x
x=15
15 és 116 a két szám. Ellenőrzést rád bízom.
1