Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek ellenörzés

Főoldal » Középiskola » Matematika
437
15y ^ 5y= 5y (3y ^2-1)
a^ 3 -2a ^ 2-a = a ( a ^2-2a-1)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

3
jól csináltad
0

Az elsőnél nincs se kivonás, se összeadásjel. Így nem értelmes. A második jó lett.
0

Az első megoldása:
15y3 - 5y = 5y * (3y2 - 1)
1