Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek 11 ..

Főoldal » Középiskola » Matematika
373
Hogyan kell ezt kiszámolni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
2x+3y=2·4+3·1=11

Ha v(4;1) akkor n(1;-4) --> x-4y=1·(-3)-4·2=-11

PQ=v(3;6)
n(6;-3)
6x-3y=6·1-3·(-3)=-3
2x-y=-1
0