Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Átlagsebesség kiszámítása

Főoldal » Középiskola » Fizika
945
V1=40, V2=x, V átlag=50
Mennyi az x, ha nem tudom a megtett útat elosztani a megtett idővel, mert nincs megadva?
Számítás menetét is írátok már le, légyszives. SÜRGŐS!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
Ez bizony attól függ, mennyi ideig (vagy mennyi utat) ment v₁-gyel, aztán mennyit v₂-vel.
Kell még adat.
Az is adat, hogy mondjuk ugyanannyi ideig ment mindkettővel, stb., de nincs meg pontosan, hogy mennyit. Az is elég.
Módosítva: 8 éve
0