Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segíteni? SOS

Főoldal » Általános iskola » Matematika
380
Csatolom
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
150x = 160 * (x - 1)
150x = 160x - 160
- 10x = - 160
x = 16 órás volt a verseny.

s = t * v = 16 * 150 = 2.400 km-et tettek meg.
Módosítva: 4 éve
0