Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Törtek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
492
Sziasztok!Gyakorolok,mert muszáj, csak megakadtam egy kicsit, tudnátok segíteni,hogy kell tovább?Köszönöm szépen
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Közös nevező a 6-nak és a 36-nak a
36
36•1=36 ==> 3•1=3
6•6=36 ==> 1•6=6

3+6=9

9/36

Remélem tudtam segíteni.
Módosítva: 4 éve
1