Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki ki tudná tölteni nekem vagy legalább egy feladatot megmondani?

Főoldal » Általános iskola » Fizika
360
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

2
6. negatív

7. taszítják

8. R=U/I
R=230/5=46 Ω

9. U=R/I
U=47/0,2=235 V

10. P=U*I
P=12*1,25=15 W
Módosítva: 4 éve
0

1. negatív
2. taszítja
Sajnálom csak ennyit tudtam.
0