Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
387
Köszönöm,ha segítesz
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
12·12/2=72 cm²

Pitagorasz tétel: a²+a²=64
2·a²=64
a²=32
A háromszög területe: a²/2=32/2=16 cm²

m²+6²=12²
m= 108 
A háromszög területe: 12· 108 /2= beütöd a gépbe és kiszámolod
Módosítva: 4 éve
1