Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kell

Főoldal » Általános iskola » Fizika
399
Mikor egységnyi (1ohm)a fogyasztó ellenállása??
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Mivel

`R = U/I`

Ezért akkor 1 ohm az ellenállás, ha ez a hányados egy.

`1 = U/I`

`I = U`

Tehát ha egységnyi feszültségű fogyasztón egységnyi áramerőségű áram halad át.
0