Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Környezeti tényezők

192
Írd le, hogy az adott tartósítási eljárás mellett milyen környezeti tényező hiánya vagy túlzott mértéke okozza, hogy nem szaporodnak el az így hozott élelmiszeren a mikroszkopikus élőlények!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Hiány és bőség.
0
Általános iskola / Biológia

Válaszok

1
Pasztőrözés: + a víz bősége
Sózás: - nincs víz
Főzés,sütés: + a magas hő miatt
Aszalás: - a víz hiánya
Fagyasztás: -a hőmérséklet hiánya
Füstölés: + a hőmérséklet bősége
Szárítás: - a víz hiánya

Remélem tudtam segíteni
0