Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
571
Hány hl viz van egy 1,2 m szeles kútban, ha a víz 4 magasan áll benne?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
4 méter magasan***
0

h=4 m
d=1,2 m
r=d/2=1,2/2=0,6 m

V=πr²h
V=π*0,6²*4≈4,52 m²≈45,2 hl
0