Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Gibbs szabadenergia

Főoldal » Felsőoktatás » Kémia
409
Mekkora a dG értéke 0 °C-on, ha K= 1.44 x 10^-1? (R=8.314 Jk/mol)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Felsőoktatás / Kémia

Válaszok

1
`ΔG = -RTlnK`

`ΔG = 8.314 * 273K * 0.144 = 326.84J`
Módosítva: 4 éve
0