Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
380
Mennyibe kerül a fuvar,ha 6 köbmétert tud szállítani egy teherautó és fuvaronként nettó 245000ft-ot kell fizetnie és az áfa 27%?
Előre is köszönöm a segítséget!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
245000 Ft ---> 100%
2450 Ft ---> 1%
2450·27=66150 Ft ---> 27%
Bruttó= 245000+66150=311150 Ft
Piszok drága a fuvar. :)
0