Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Csatoltam képet

Főoldal » Középiskola » Matematika
376
Előre is köszönöm.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Pitagorasz tétellel kiszámítod az átfogót, ami 5 cm.
Alkalmazod a befogó-tételt: 3²=y·5 amiből y=9/5 cm
4²=x·5 amiből x=16/5 cm
2